De workshops worden meestal gegeven in Waalre/Eindhoven en duren van 12.30u tot 16.30u, met mogelijke uitloop tot 17.30u. De energetische uitwisseling per workshop is 88 euro.

Wil je je inschrijven voor één van de workshops, stuur dan via het contactformulier een berichtje met de datum van de workshop waarvoor je je wilt aanmelden. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht.

Let op: de technieken van de verschillende levels bouwen op elkaar verder. Je kunt QFM II dus pas doen als je QFM I al hebt gevolgd, en QFM III als je QFM I & II hebt gevolgd.

Als je bij jou in de buurt een QFM workshop wilt organiseren, en je hebt een locatie tot je beschikking en voldoende deelnemers, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

 

Quest For Mastery I, II en III:

Binnenkort worden hier nieuwe data bekend gemaakt.

 

Unieke samenwerking:
Cosmic Delight, een avond van healing & meditatie

Op 12 juni organiseren Agnes Mulder (www.oriel.nl) en Fabienne een avond waarin je meegenomen wordt naar etherische piramides in de 5e dimensie, om daar vervolgens een diepgaande kosmische healing te ontvangen.

Agnes en Fabienne faciliteren de energie en worden hierbij ondersteund door hun kosmische lichtteams en het aartsengelenrijk.

Tijdens deze avond zetten je persoonlijke gidsen en engelen de energie in voor jouw hoogste goed en healing.

Alles wat van belang is voor jouw persoonlijke groei en welbevinden zal in werking gezet worden. Opschoning van je energie. (Oude) pijnen en verdriet kunnen losgelaten worden. Overtuigingen die je belemmeren in je ontwikkeling kunnen helder worden en/of verdwijnen. Inzichten kunnen worden verkregen en je zult meer ruimte in jezelf gaan ervaren. De verbinding met je eigen innerlijke kern wordt verstevigd. Hierdoor kun jij je veel krachtiger neer gaan zetten in je leven.

De bijzondere energieën die tijdens de healing en meditaties vrijkomen, worden nog eens versterkt door de unieke locatie, een prachtige Yurt in Haule (Friesland).

Het maximaal aantal deelnemers op deze avond is 25 personen en tijdens de pauze wordt gezorgd voor koffie/thee en water.

Resoneert het met je en wil je er graag bij zijn, meld je dan aan via info@oriel.nl.

De investering in jezelf bedraagt €33,33 en mag overgemaakt worden op rekeningnummer NL 36 INGB 0006 306118 t.n.v. Healingpraktijk Oriel o.v.v. Cosmic Delight.
Je plek is gegarandeerd wanneer het inschrijfgeld ontvangen is.

Datum: 12 juni 2015

Tijd: 19.30u-22.00u

Locatie: Prachtige yurt bij Gortershoek, Zwetteweg 14, Haule (Friesland)